18/04 (15u): Gratis infosessie duurzaamheidswetgeving & -communicatie

De nieuwe duurzaamheidswetgeving zal grote veranderingen teweegbrengen voor Europese bedrijven. Vanaf 1 januari 2024 zijn het enkel de grote bedrijven die verplicht worden om verslag uit te brengen over hun duurzaamheidsinspanningen. Maar dit heeft ook een impact op kleinere ondernemingen.

Wat veel ondernemers immers niet beseffen, is dat ook kleinere bedrijven en organisaties daar snel impact zullen van ondervinden. Want wie wil samenwerken met grotere bedrijven die onder de richtlijn vallen, zal ook moeten kunnen bewijzen dat ze op duurzame wijze handelen.

Helena Hameeuw, onderzoeker, en Jasmien Baeyens, juriste en docent aan de AP Hogeschool, bieden u graag meer inzicht in de nieuwe richtlijnen en het wettelijk kader.

Chris van Gils, auteur van het boek ‘Do Tell’ dat werd uitgeroepen tot marketingboek van het jaar, belicht een veelvoorkomend vraagstuk onder professionals: hoe communiceer je over je inspanningen rond duurzaam ondernemen? Als Content Architect, docent aan de AP Hogeschool en expert op het gebied van duurzaamheidscommunicatie, deelt ze handige tips om een echt en succesvol verhaal over duurzaamheid te creëren.

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?