Studio Chloé

Over Studio Chloé

Chloé Casier van Studio Chloé is een freelance illustrator met een voorliefde voor geometrische, gedetailleerde structuren en kleurrijke vormen.

In 2020 behaalde ze haar Masterdiploma ‘Beeldende kunsten’ op Sint Lucas in Antwerpen, mede dankzij haar stageplek die ze aflegde in Namibië. Tijdens deze stageplek lag haar focus op het illustreren van een informatief en redactioneel boek over de positieve en negatieve eigenschappen van het dierentoerisme in Afrika.

Als ontwerper werkt ze voor opdrachtgevers in de reclamewereld, scholen, bureaus, cultuurcentra en uitgeverijen. Haar stijl kan je het best omschrijven als kleurrijk, 2D en vectorieel die ze toepast voor educatieve en commerciële doeleinden.

Naast het maken van digitale illustraties, zoals de raamstickers in de winkelstraat voor kerst in Lier (editie 2022), maakte ze enkele creaties op muren, namelijk de kleurrijke muurschildering in de foyer van het Liers Cultuurcentrum.

Chloé kan je tegenwoordig vaak terugvinden in het buitenland als digital nomad en is ze op zoek naar natuur, avontuur en nieuwe culturen waar ze inspiratie uit haalt voor haar nieuwe projecten. Haar laptop en creatieve brein neemt ze dus gewoon mee.

Heb je interesse in een samenwerking? Neem gerust contact zodat we samen kunnen brainstormen hoe we mijn creativiteit kunnen inzetten voor jouw nieuwe projecten. “Let’s go creative and think outside the box!”

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?