Tafelen

Ontbijt- & lunchbar

CafeNormal 1
Image 1

Mattias - Zakelijke leiding

Café Normal is een mooie kans in een uniek project voor de stad Lier. Deze zaak is de lijm die de nieuwe gemeenschap van Het Academisch Kwartier, de andere Lierenaars en de ondernemers van De Kwekerij Lier kan samenbrengen.

Franklin - Dagdagelijkse leiding

Ik geloof dat de combinatie van mijn ervaring en vaardigheden mij de perfecte kandidaat maken om mijn schouders onder dit project te zetten. Café Normal voegt een interessante en waardevolle dynamiek toe aan het ecosysteem van Het Academisch Kwartier én De Kwekerij Lier.

Image 1 1
Foto Matthias Vervoort

Matthias - Chef

Na mijn studies in Ter Groene Poorte in Brugge ben ik aan de slag gegaan in Pastorale in Reet als chef de partie. Nadien ben ik 10 jaar souschef geweest in Het Land in Berlaar. Een kortere tussenstop in Tinèlle in Mechelen leerde me dat ik klaar was om de haute cuisine te ruilen voor de meer dagelijkse keuken.
Als chef van Café Normal wil ik eerlijke en kwalitatieve gerechten aanbieden aan de toekomstige bewoners van het Academisch Kwartier, de werknemers van De Kwekerij en bij uitbreiding aan alle Lierenaars met een passie voor lekker eten.

Restaurant

Eén ster: verfijnde keuken
Eén ster: verfijnde keuken
Groene Ster van MICHELIN
Groene Ster van MICHELIN
FINALSOURCEFILE WHITE 1

Nils & Annelies

15 jaar geleden zijn wij, Nils Proost en Annelies Tersago, begonnen aan onze droom.

Een droom om nostalgie, heden en toekomst op een inspirerende manier uit te bouwen tot een restaurant. 15 jaar lang hebben we de kans gehad om te experimenteren en onszelf te ontplooien in Petit Cuistot. Een plek die ons nauw aan het hart zal blijven liggen.

In die 15 jaar is de wereld sterk veranderd en voelt het alsof de nood om onze droom verder uit te bouwen meer dan noodzakelijk is. Vandaar dat we de kans om onszelf verder te ontplooien in NEON met beide handen gegrepen hebben. In deze droom willen we, samen met ons team en op een inspirerende manier, de uitdagingen in een snel veranderende wereld aangaan.

Wie wil proeven van onze droom, is welkom om ons nieuw verhaal in NEON te ontdekken!

Foto detail nieuwe stoelen Neon