Tafelen

Ontbijt- & lunchbar

CafeNormal 1
Image 1

Mattias - Zakelijke leiding

Café Normal is een mooie kans in een uniek project voor de stad Lier. Ik denk dat deze zaak de lijm kan zijn die de nieuwe gemeenschap van Het Academisch Kwartier en de andere Lierenaars kan samenbrengen.

Franklin - Dagdagelijkse leiding

Ik geloof dat de combinatie van mijn ervaring en vaardigheden mij de perfecte kandidaat maken om mijn schouders onder dit project te zetten. Ik kijk er naar uit om een interessante en waardevolle dynamiek toe te voegen aan het ecosysteem van Het Academisch Kwartier én De Kwekerij.

Image 1 1

Nils & Annelies

15 jaar geleden zijn wij, Nils Proost en Annelies Tersago, begonnen aan onze droom.

Een droom om nostalgie, heden en toekomst op een inspirerende manier uit te bouwen tot een restaurant. 15 jaar lang hebben we de kans gehad om te experimenteren en onszelf te ontplooien in Petit Cuistot. Een plek die ons nauw aan het hart zal blijven liggen.

In die 15 jaar is de wereld sterk veranderd en voelt het alsof de nood om onze droom verder uit te bouwen meer dan noodzakelijk is. Vandaar dat we de kans om onszelf verder te ontplooien in NEON met beide handen gegrepen hebben. In deze droom willen we, samen met ons team en op een inspirerende manier, de uitdagingen in een snel veranderende wereld aangaan.

Wie wil proeven van onze droom, vanaf februari 2023 start ons nieuw verhaal in NEON!

Foto detail nieuwe stoelen Neon

Contact

info@dekwekerijlier.be
+32 3 491 60 70
Dungelhoeff Bedrijvencentrum BV
Paradeplein 2/8, 2500 Lier
BE 0846.380.428

Mede mogelijk gemaakt door

© DE KWEKERIJ 2023 – © CAAAP – Alle rechten voorbehouden – Privacybeleid – Website gemaakt door Kreatix