SAVE THE DATES :

17.09 scaled

Ruim 4.000 wandelaars gingen op unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van 10 km leidde hen langs en door bijzondere gebouwen, waaronder De Kwekerij Lier. Bekijk hier de fotoreportage: https://cmurbanwalklier.be/nl/fotos/cm-urban-walk-lier-2023/

1.10 scaled

Lier is hotspot voor deze editie van de VOKA Openbedrijvendag. Kom kennis maken met alle ondernemingen die in De Kwekerij Lier hun activiteiten laten groeien. Doe mee aan onze zoektocht én win mooie prijzen: https://www.openbedrijvendag.be/hotspots/lier

2.10 scaled

Lier pioniert met de eerste Vlaamse JO! of Jongeren Open Bedrijvendag. Lierse jongeren van de laatste graad middelbaar en uit het hoger onderwijs bezoeken die dag ook De Kwekerij Lier.

5.10 scaled

Samen met stad Lier ontvangt De Kwekerij tal van impact financiers. Als impact ondernemer kies je na hun pitches zelf met welke potentiële financier je verder in gesprek gaat.

15.10 scaled

Het Stedelijk ontwikkelingsbedrijf Lier bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd. Bekijk hier de realisaties van SOLag.

7

26/10 (12u30 – 13u30)
Benieuwd hoe AI jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Kom naar onze gratis AI-inspiratiesessie en ontdek hoe je tools als ChatGPT en Midjourney naadloos kan integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering. Leer van experts hoe je deze technologieën kunt toepassen om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Mis deze kans niet om de eerste stappen te zetten in je AI-transformatie!

Rik Renaissance

Bourgondische simulatie door Midjourney van burgemeester Rik Verwaest.

Terugblik ontbijtsessie creatief ondernemen

Op initiatief van De Kwekerij Lier en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES waren meer dan 60 enthousiaste en creatieve aanwezigen waren getuige van een inspirerend panelgesprek met Koen Snoeckx van Art Economy, Tom Van Gestel van Fabrique Fantastique, Laetitia Geerts & Kass, grafisch ontwerpers actief in De Kwekerij én tevens deeltijds leerkracht in De Beeldacademie Lier.

14.09 scaled

Terugblik Kweek Expertise – Cybersecurity

Onze eerste 𝗞𝗪𝗘𝗘𝗞 𝗘𝗫𝗣𝗘𝗥𝗧𝗜𝗦𝗘 zit erop! Experten Ben Van Erck van https://www.refracted.eu/ en Ruud De Houwer en Thaissa Nuyens van https://www.astrealaw.be/ fileerden deskundig voor ons de do’s & don’ts van 𝗰𝘆𝗯𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆. Dank voor de geïnteresseerde aanwezigen.

Enkele weerhouden leerpunten: voer niet één ingreep i.f.v. gegevensbescherming perfect door maar combineer veel zaken goed genoeg. En begrijp de verplichtingen die je aangaat en afdwingt in je contracten.

Op naar een volgend lerend netwerk!

Terugblik eerste editie Bar Connect

Do. 26 januari namen ruim 140 aanwezigen deel aan de eerste editie van Bar Connect. Startende of opschalende ondernemers uit de regio konden er kennis maken met een 30-tal adviserende partnerorganisaties van De Kwekerij Lier. Een ideale gelegenheid ook om de expertise van onze ‘Eigen Kweek’ te leren kennen, de 10 ondernemingen die op heden reeds hun activiteiten onderbrachten in onze nieuwe incubator. Ondernemers konden er contacten & samenwerkingen smeden en advies inwinnen.

Bedankt aan allen die enthousiast aan dit dynamisch event meewerkten!

Fotografie: @bakurophoto

Terugblik avant-première De Kwekerij Lier

DE KWEKERIJ Lier is gelanceerd!

Met bijzondere dank aan al onze partners die voor deeltjesversnelling kunnen zorgen zoals professor #jonathanholslag treffend zei tijdens ons panelgesprek.

Fotografie: @bakurophoto

Iets gemist? Bekijk onze nieuwsbrieven

Nog niet ingeschreven?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Kennismaking met enkele partners

Kennismaking met enkele van onze eerste gebruikers-ondernemers