Lekker eten in Lier: Waar doe je dat?

Ben je op zoek naar de perfecte locatie in Lier om je zakelijke partners of team te trakteren op een smaakvolle culinaire ervaring? In deze blog geven we je graag een aantal tips voor professionele etentjes. Van gezellige ontbijt- en lunchzaken tot gastronomische restaurants, Lier heeft het allemaal! 

Café Normal 

Café Normal is het ideale startpunt voor iedereen die op zoek is naar een gezellige ontbijt- en lunchplek in Lier. 

Café Normal is gelegen in Het Academisch Kwartier van de voormalige Normaalschoolsite en maakt deel uit van de incubator De Kwekerij Lier. Deze professionele en creatieve omgeving is dus de ideale locatie om bijvoorbeeld casual kennismakingsgesprekken met nieuwe potentiële klanten of brainstormsessies met je team te organiseren. 

Je kunt er terecht voor heerlijke koffies gezet door een volleerde barista, ontbijtjes, lunchgerechten en zalige desserts, steeds seizoensgebonden en boordevol smaak! Daarnaast bieden ze ook take-away mogelijkheden aan. De perfecte oplossing voor wanneer je in een creatieve flow zit, maar toch wilt genieten van een lekkere en gezonde lunch! 

Gastronomisch restaurant NEON

Op zoek naar een plek om je zakelijke relaties te imponeren en hen in alle luxe te ontvangen? Dan ben je bij NEON aan het juiste adres. 

NEON is gelegen op de prachtige Kwekerij-site en tilt je zakelijke diners naar een hoger niveau met een gastronomisch menu om “u” tegen te zeggen. Elk gerecht op de kaart is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor duurzaamheid. NEON gebruikt uitsluitend seizoensgebonden en lokale producten, en heeft een no-waste policy. Nadat ze 56ste werden op een prestigieuze lijst van beste groenterestaurants ter wereld, haalden ze recent ook een topscore van Gault&Millau! 

NEON is dé plek waar elke maaltijd een ervaring wordt en is ideaal voor het vieren van je professionele successen of het bespreken van toekomstige partnerschappen in de prachtige historische setting van de voormalige refter van de Normaalschool. 

Bistro Het Looks

Om je team, medewerkers of zakelijke relaties te verwennen met een unieke eetervaring moet je bij Bistro Het Looks zijn.

Gelegen in het hart van de stad, biedt Het Looks een intieme en sfeervolle setting en een innovatief menu dat alle lof verdient. Elke creatie op het menu wordt met de grootste zorg en liefde bereid, met een nadruk op lokale producten en duurzaamheid. Het Looks maakt trots gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten en werkt daarvoor ook zoveel mogelijk samen met lokale partners. 

Kortom, Bistro Het Looks is de perfecte setting voor een zakelijke lunch of een diner met je team! 

Bar Muza

Bar Muza is een sfeervolle bestemming in het centrum van Lier, perfect voor wie op zoek is naar een gezellige plek voor zakelijke lunches, after works of ontspannen meetings. 

Bar Muza heeft ruime openingstijden die aangepast zijn aan de behoeften van zowel de vroege vogels als de avondmensen. Je kunt er dagelijks terecht voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of een gezellige apero. Op zondag is het ook mogelijk om te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bar Muza staat niet alleen voor een uitgebreide menukaart met no-nonsense gerechten, maar onderscheidt zich door regelmatig optredens door lokale artiesten te organiseren. 

Bar Muza is dus de ideale plek om na te praten met je collega’s of zakenpartners na een stevige werkdag. Bij Bar Muza kun je zakelijk en plezier naadloos combineren in een ongedwongen en uitnodigende sfeer.

Eten in Lier is eten met plezier!

Of je nu een formele vergadering plant, een teambuilding evenement organiseert, of simpelweg op zoek bent naar een plek om samen te komen met collega’s, Lier biedt een rijke variatie aan culinaire ervaringen die elk zakelijk evenement bijzonder maken. 

Wil je meer ontdekken over de culinaire mogelijkheden in Lier of ben je geïnteresseerd in het organiseren van een evenement bij De Kwekerij Lier? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om van je volgende zakelijke bijeenkomst een succes te maken!

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?