Onze partners

Ontdek onder de logo’s wat onze partners voor ondernemers kunnen betekenen.

Accentis 1 scaled

Accentis

Groeit jouw bedrijf uit De Kwekerij en heeft het een grotere ruimtebehoefte, dan biedt het Accentis Business Center Lier (op het Duwijck bedrijventerrein) een uitgebreide waaier van faciliteiten (full service): naast de kantoorunits o.a. professionele receptie, parking (incl. laadinfractructuur voor elektrische wegens of fietsen), inhouse-catering met cafetaria, klusjesdienst, vergaderzalen, … netwerkgelegenheid met aanwezige nationale en internationale gebruikers van het ABC. Het gebruik van de kantoorunits gebeurt onder het BTW stelsel (terbeschikkingstelling).
Acerta 1502ac Alg 01 1 scaled

ACERTA

De ambitie van Acerta is op de Belgische markt voor Starters, Zelfstandigen, Accountants en Ondernemingen de partner te zijn die meegroeit met haar klanten in hun HR en sociaal-administratieve uitdagingen en uitblinkt in toegankelijkheid, service en beleving. Acerta zorgt en ontzorgt zodat al haar klanten in elke fase van hun groeiproces maximaal kunnen inzetten op hun eigen kracht en die van hun medewerkers. Je bent zo gestart (o.m. inschrijving Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW opstart, loonsimulaties & -administratie, loonadministratie van personeel, hr-advies)…
apbc logo oranje RGB 1 scaled

APBC Antwerp Powered by Creatives

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zet de creatieve sector in de provincie Antwerpen op de kaart als aandrijver van duurzaam en innovatief ondernemerschap, door het faciliteren van samenwerking en kennisdeling tussen de creatieve en andere sectoren.
AP logo basis rgb scaled

Artesis Plantijn Hogeschool

AP is een unieke kennisinstelling met een stevige verankering in de maatschappij, het werkveld en de artistieke praktijk. AP werkt er volop aan om haar rol als ontwikkelaar, vernieuwer en verspreider van state of the art (onderzoeks)expertise ten volle waar te maken.
logo asidi baseline NEG

ASIDI BV Verzekeringsmakelaars

ASIDI BV Verzekeringsmakelaars zijn onafhankelijke verzekeringsmakelaars gevestigd in Lier. Aangezien we géén rechtstreekse bindingen hebben met financiële groepen of verzekeringsmaatschappijen kunnen wij objectief en deskundig advies geven waar u best uw verzekeringsrisico’s kan onderbrengen. Samen met u brengen wij uw risico’s als ondernemer in kaart en bekijken we hoe we dit kunnen afdekken met de gepaste verzekeringsoplossingen. Onze bedrijfsfilosofie is er opgericht om de relatie met u en uw onderneming op lange termijn te bestendigen. Onze ervaring als begeleiding van startende ondernemers via vakorganisaties en accountants kan zeker ook voor uw startup/onderneming een meerwaarde zijn.
Astrea logo colour JPG 1 scaled

Astrea

Astrea is een Belgisch advocatenkantoor met brede specialisatie in alle domeinen van het ondernemingsrecht. De meer dan veertig advocaten van het kantoor adviseren over tal van sectoren, o.m. logistiek en distributie, vastgoed, technologie, ICT, consumentengoederen, hospitality… Het kantoor verenigt verschillende gespecialiseerde teams die opereren in alle rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang kunnen zijn. Astrea staat frequent zowel (middel)grote ondernemingen als innovatieve start- en scale-ups bij.
AtheneumLier Primair hier groeit talent 3 scaled

Atheneum Campus Arthur Vanderpoorten Lier

Starten met je eigen bedrijf: er komt zoveel bij kijken… Atheneum Lier wilt De Kwekerij in de toekomst – samen met de leerlingen van Taal en Communicatie – ondersteuning bieden op vlak van meertalige communicatie, ‘talige’ opdrachten (onder andere op social media), public relations en events. Door deze samenwerking kunnen jongeren ook al heel vroeg kennismaken met het bedrijfsleven en bewuster een keuze maken tussen verder studeren of meteen aan het werk gaan na het secundair onderwijs. We wensen De Kwekerij alvast heel veel succes.
logo bdo red cmyk

Bar d’Office

Bar d’Office is een netwerk van professioneel uitgeruste werkplekken en vergaderzalen. Elk van onze locaties is uniek. Met een eigen karakter en aanbod. En samen staan ze voor slim, duurzaam, mobiliteitsvriendelijk en geïnspireerd werken.
logo lier

Beeld Academie Lier

Beeldacademie Lier is actief in Lier, Koningshooikt, Broechem, Emblem, Malle, Boechout, Vremde en Pulle en maakt deel uit van het Deeltijds Kunstonderwijs in Vlaanderen. Het domein beeld staat centraal: we geraken verwonderd over kunst, kunstenaars, schoonheid en vakmanschap. We geven deze begeestering op een professionele, kwaliteitsvolle en artistieke manier door aan onze vele leerlingen. Onszelf tonen via projecten en tentoonstellingen staat onlosmakelijk verbonden met het maakproces.
Logo Blenders breed 1

Blenders

BLENDERS wil een sensor zijn voor relevante behoeften en kansen in de samenleving, en een platform om samen met partners innovatieve en inclusieve oplossingen te ontwikkelen. Vervolgens schalen we deze innovaties op via impactgedreven businessmodellen.
LOGO BLIKOPENER NEW DEF2022 01

Blikopener

“Meer dan tweeduizend gemotiveerde onderzoekers van de Vlaamse hogescholen verrichten praktijkgericht onderzoek en stellen hun opgebouwde kennis en expertise ter beschikking. Ze helpen u graag verder bij de speurtocht naar oplossingen voor praktijkgerichte problemen of vraagstellingen. Blikopener richt zich op innovatievolgers: ondernemingen, vooral KMO’s, starters, socialprofitorganisaties. Dankzij de financiële ondersteuning van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) kunnen de Vlaamse hogescholen vrijblijvend de volgende dienstverlenende activiteiten aanbieden: ondersteuning bij de vraagarticulatie van het probleem; een eerstelijnsadvies; het in contact brengen met een aantal geschikte partijen om oplossingen te ontwikkelen.”
Logo CE 1

Claeys & Engels

Claeys & Engels is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat aan werkgevers een volledig juridisch dienstenpakket aanbiedt in alle juridische vragen die betrekking hebben op het human resourcesbeleid. Het team van een 90-tal gespecialiseerde HR-advocaten is zowel in juridische en strategische adviesverlening als in gerechtelijke procedures onderlegd. Claeys & Engels heeft in België zes kantoren: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk en Luik. Claeys & Engels is medeoprichter van de gespecialiseerde internationale alliantie, Ius Laboris, Global Human Resources Lawyers. Voor meer informatie: www.iuslaboris.com. Claeys & Engels heeft voor bepaalde materies ook specifieke websites met veel praktische informatie en handige tools: opzegging.be; gdprbelgium.be en socialelections.be.
CF logo RGB 1

Creative Finance

“Creative Finance is het boekhoudkantoor voor bedrijven in de creatieve sector. We verzorgen je financiële en administratieve taken op een overzichtelijke manier en helpen je om de doelen van je bedrijf te realiseren. Alles is permanent in de cloud beschikbaar. Documenten zijn te raadplegen en er is elk moment een overzicht van de cijfers.”
Cresco logo RGB

Cresco

Cresco is een strategisch advocatenkantoor met een exclusieve focus op ondernemerschap. Onze advocaten ontwikkelen pragmatische en vindingrijke juridische oplossingen voor bedrijfsstrategieën van ondernemers, investeerders en innovatieve bedrijven. Op basis van een diep inzicht in het ondernemerslandschap en onze juridische expertise vertegenwoordigen we cliënten tijdens elke fase van hun levenscyclus en helpen we hen vol vertrouwen verder bij transacties en samenwerkingsverbanden.
logo fe zwart tekst 1

De Fé

De Lierse bibliotheek De Fé is een ontmoetingsplek in hartje Lier, een leer- & leesplek, een plek waar aan leesbevordering voor verschillende doelgroepen wordt gedaan, een plek om te studeren en een plek om in het Leescafé te genieten van een (h)eerlijk potje koffie of iets anders.
logo vzw de moeve 2

de Moeve vzw

De Moeve vzw wil jonge mensen de mogelijkheid geven om zichzelf te zijn, hun talenten te ontwikkelen, plezier te kunnen maken, sociale contacten te leggen, zichzelf te ontplooien, bij te leren en geïnspireerd te geraken. Hiervoor willen we een pluralistische, open en veilige plaats voor individuen en voor groepen creëren. De Moeve stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief om op die manier bij te dragen aan de maatschappij, een duidelijker beeld van zichzelf en van hun omgeving te verkrijgen. Voor de jeugd, door de jeugd en van de jeugd!
Dexxter Logo V1 1

DEXXTER

Dexxter zorgt ervoor dat student-ondernemers en bijberoepers in een eenmanszaak hun boekhouding in eigen handen kunnen nemen. Vanaf voorjaar 2022 faciliteert Dexxter ook hoofdberoepers binnen een eenmanszaak, geen vennootschappen. Je neemt via Dexxter je eigen boekhouding in handen, ongeacht of je btw-plichtig, niet btw-plichtig (thuisverpleging, kinesisten ..) of btw-vrijgesteld (kleine ondernemingen) bent. Via Dexxter kom je al je verplichtingen na via verschillende componenten voorzien in de app (o.m. fiscale tijdlijn met mailingsysteem, leercentrum met video’s of advies op maat,…). Dankzij Dexxter is de boekhoudfactuur lager voor de klant en kan de boekhouder zich focussen op het geven van gericht advies, indien nodig.
card DIGNITY 03

DIGNITY.style

DIGNITY.style CHARISMA coaching adviseert individuele cliënten, teams en organisaties op het gebied van authenticiteit, kracht en persoonlijke uitstraling.

Mensen zijn op zoek naar identiteit, persoonlijke uitstraling en verbinding tussen innerlijk en uiterlijk. We willen ons onderscheiden en dichter bij onze authenticiteit komen in een wereld waar alles geautomatiseerd lijkt te worden. Wil je charisma integreren in je persoonlijkheid, je persoonlijke relaties, werkrelaties en de verschillende contexten waar je terecht komt? Dan gaan wij met jou in kaart brengen hoe ver je staat in het optimaal ontplooien van jouw charisma potentieel en waar je nog ondersteuning nodig hebt.

Wij geloven erin dat iedereen charisma kan ontwikkelen en als we daar met ons allen meer belang aan hechten, we een wereld kunnen creëren waar menselijkheid, zelfinzicht en uniek zijn een trend zal worden.

DOX

Wij zijn DOX, gepassioneerde ontwerpers en meubelmakers die zich richten op het verbeteren van samenwerking binnen lerende organisaties. We stellen de behoeften van gebruikers centraal en integreren duurzaamheid en circulariteit in onze doordachte interieurconcepten. Ons geloof dat de werk- en leeromgeving mensen kan inspireren tot creativiteit, betere interactie en efficiënter samenwerken, drijft ons al vijf generaties lang. We helpen scholen en bedrijven disruptief hun interieur vorm te geven met onze bewezen content-methode, unieke DOX-vormentaal en vakmanschap, en creëren zo flexibele concepten die mensen verbinden.
Logo Euphoria

Euphoria

Euphoria is een private privak die investeert in beloftevolle Belgische startups en hen begeleidt van startup naar scale-up.
eureco 1 scaled

EURECO

“Met Odoo, onze slimme bedrijfssoftware die meegroeit met uw onderneming bieden wij de perfecte all-in-one software oplossing voor elke start-up of scale-up zelfstandige of KMO. Een betaalbaar, modulair en personaliseerbaar software platform waarmee men zowat elke bedrijfsfunctie kan beheren, gaande van website, webshop, kassa, marketing en sales beheer over voorraad, project en operationeel beheer tot facturatie, boekhouding en HR beheer. Dankzij onze 30 jaar ervaring en all-in-one-service op maat kan je rekenen op een betrouwbare partner waar je terecht kan voor advies, implementatie, opleiding, ondersteuning én optimalisatie.”
FDC logo Black 1

Flanders DC

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. We ondersteunen creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Zo zorgen we voor meer Return on Creativity.
HAVEN logo bol

Haven

Haven is een coöperatie waarin jonge ondernemers kunnen experimenteren met hun ondernemersidee. Een lokale coach bij één van onze partnerorganisaties én de zakelijk coach van Haven ondersteunen samen de jongeren tijdens een tweejarig traject. Op die manier creëert Haven een proeftuin waarbij jongeren op een veilige manier de levensvatbaarheid van hun onderneming uittesten terwijl ze hun ondernemerskills aanscherpen.
H Basislogo Groen rgb scaled

Het Ondernemershuis

Een thuis waar we samen bouwen aan jouw onderneming en waar je bedrijf en jij kunnen groeien. Die creëren we door advies en accounting samen te brengen onder één dak.

Of je nu begint met een eigen zaak of al jaren een bedrijf leidt, wij begrijpen de uitdagingen waar je tegenaan loopt. En dat zeggen we niet zomaar: de fundamenten van Het Ondernemershuis zijn gelegd door ondernemers pur sang. Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk persoonlijke begeleiding en doordacht advies op maat zijn. Daarom doet ieder van ons er alles aan om die missie waar te maken. We zijn er voor jou!

Logo DEF

HS preventie

Startende ondernemers dragen veel verschillende petten, één ervan is die van intern preventieadviseur (vanaf je eerste medewerker in dienst.)

Wat moet/mag je wel en wat doe je beter niet? Met die vragen helpen we je bij HS preventie graag verder.

LOGO MET NAAM EN BASELINE KLEUR RGB groot scaled

I-Diverso

I-Diverso streeft naar een succesvolle integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én biedt ondersteuning aan bedrijven en organisaties in hun streven naar inclusief ondernemen. We doen dit door een breed gamma aan dienstverlening: toeleiding, coaching, advies en opleiding. We zijn actief in heel Vlaanderen en Brussel, meer info over onze dienstverlening kan je meer informatie vinden op www.i-diverso.be .
imec istart logo POS

imec.istart

Imec.istart, het open acceleratorprogramma van imec, biedt startende technologiebedrijven pre-seed financiering en ondersteuning op maat om te slagen en wereldwijd te groeien. Sinds 2011 hebben we in meer dan 270 bedrijven geïnvesteerd. Elk jaar selecteren we een 30-tal high-potential startups die deelnemen aan ons acceleratie – programma van 12 maanden in België. En als investeerder hebben we een lange adem. Samen met het imec.istart alumni-netwerk blijven we founders helpen in hun ondernemerstraject … en daarna.
Logo JCI Lier web 1

JCI Lier vzw

Welkom bij JCI Lier, een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig. Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij. Naast haar lokale activiteiten en commissies biedt JCI een actieve werking en (internationale) congressen met voor elk wat wils. En natuurlijk is het een ideaal startpunt voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen. Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen: wij vergaderen telkens op de tweede donderdag van de maand. Contacteer ons via het contactformulier of via onze Facebookpagina om te informeren waar wij afspreken.
Kantelpuntlogo 800x800 1 1

Kantelpunt

Kantelpunt is een onafhankelijke coachingspraktijk + erkend loopbaancentrum waar ‘ondernemende mensen, ongeacht hun statuut’ bij Ilse Schorrewegen terecht kunnen met persoonsgebonden & existentiële vragen in het kader van levens- & loopbaanbegeleiding. Ik luister naar je verhaal, zoom in en uit, help de waan van de dag vertragen & je perspectief kantelen zodat jij jouw gedroomde toekomst durft doorvoelen, verwoorden, verbeelden én finaal verwezenlijken. Daarnaast inspireer ik over de wijzigende rol van werk in ons leven, in een wereld die op een kantelpunt staat.
Logo V

Karel de Grote Hogeschool

Bij KdG krijgt jouw groei als student alle ruimte. Ruimte voor theorie en praktijk. Ruimte voor experiment en vernieuwing. Maar bovenal: altijd ruimte voor vragen. Want de beste vragen leveren vaak de beste antwoorden op. In het Ondernemerscentrum van KdG delen de docent-ondernemers hun kennis. Ze brengen studenten in contact met ondernemers binnen én buiten KdG. Samen bouwen we jouw netwerk uit, dé tool tot succesvol ondernemen. We organiseren er ook regelmatig inspirerende events.
Logo Liantis

Liantis

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.
lier4business 3 1

Lier4Business

De ondernemersvereniging Lier4business vertegenwoordigt de Lierse B2B ondernemers binnen de Lierse Economische Raad. Ze zorgt voor de informatiedoorstroming van de Lierse Economische Raad en het team ondernemen naar haar leden. Hierbij wenst ze een positieve interactie tussen de leden-ondernemers te stimuleren. Lier4Business is er voor álle Lierse B2B ondernemingen voor wat betreft aangelegenheden van gemeenschappelijk economisch belang. Hierbij houdt L4B eveneens voeling met de problematiek van andere economische groeperingen die ook in de Economische Raad vertegenwoordigd zijn.
MIC LOGO RGB POS scaled

Microstart

Nood aan een kleine financiering om je zaak te starten of uit te breiden? MicroStart biedt starters en ondernemers microkredieten aan tot 25.000€. Deze financiering kan gepaard gaan met gratis begeleiding voor of na de opstart van de zaak. Meer info over onze financieringsoplossingen: https://microstart.be/nl/kredieten en ons begeleidingsaanbod: https://microstart.be/nl/begeleiding
image014

MVO advies

Wij ondersteunen KMO’s op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Dat doen we door bedrijven te helpen groeien op het vlak van duurzaamheid, heel praktisch en met veel passie.

Zo kunnen we ondernemers begeleiden bij de opmaak van een duurzaamheidsbeleid, werken aan SDG’s , audits zoals Ecovadis, bevragingen van klanten, duurzaamheidsverslaggeving (ESG rapportering) en alle andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan MVO / duurzaamheid. Kortom, we zorgen dat je klaar bent voor de toekomst.

PMV logo rgb 72dpi

PMV

PMV is een doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft. Zij financiert beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Met en voor de overheid, en andere partners, realiseert zij projecten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen.
Logo Podiumacademie Lier groen zwart

Podium Academie Lier

Podiumacademie Lier is een van de grootste academies voor Deeltijds Kunstonderwijs in Vlaanderen. Met Lier als hoofdzetel en Berlaar, Boechout, Lint, Malle, Nijlen, Ranst en Zandhoven als vestigingsplaatsen streeft ze naar een kwalitatief, attractief en uitgebreid aanbod in de domeinen muziek, woord en dans. Het podium wordt door al onze leerlingen zo vaak als mogelijk aangeboden om naar buiten te treden.
SD logo baseline CMYK

SD Worx

SD Worx is in ’21 uitgeroepen tot beste HR-Dienstverlener van het decennium zowel voor kleine als grote ondernemingen. Onze hoofdactiviteit als erkend sociaal secretariaat omvat HR, Payroll, Tax&Legal voor People en Staffing Solutions. We bieden oplossingen voor de volledige levenscyclus van medewerkers, van het aantrekken, correct en efficiënt betalen, belonen, ontwikkelen tot uitdienst van het talent dat bedrijven iedere dag opnieuw succesvol maakt. SD Worx zet zijn performantie in de verf dankzij vier kerncompetenties: technologie, outsourcing, expertise en data-gedreven inzichten. Het Lierse kantoor ondersteunt en ontzorgt de KMO bedrijven in de regio.
logo SVA nieuw

Sels & Verhoeven Accountancy – Cijferbazen Lier

Sels & Verhoeven is een jong, dynamisch en digitaal accountantskantoor te Lier. Zij helpt en adviseert start-ups en gevestigde ondernemers, van opstart tot stopzetting. Zij zet volop in op digitalisatie en automatisatie. SVA is lid van Cijferbazen, 6 digitale accountancy kantoren in Vlaanderen. SVA houdt er van de ondernemer te ontzorgen en tevens pro-actief te adviseren o.a. in het kader van (fiscale) optimalisaties. SVA spreekt de taal van de ondernemer en zijn familie.
starterslabo logo baseline 300dpi s

Starterslabo

Starterslabo begeleid mensen die hun ondernemersdroom willen realiseren en daarin ondersteuning zoeken door middel van coaching, training en aandacht voor persoonlijke groei.
SI @KBC Black

Startit@KBC

Start it @KBC is de grootste start-up accelerator in België. We bieden een internationaal ecosysteem aan ondernemers, zodat zij snel en duurzaam kunnen groeien. Word je als start-up geselecteerd voor de accelerator, dan maak je voor altijd deel van onze 100% no strings attached en founder-centric community. Je hoeft dus geen aandelen af te staan of klant te worden van onze partners.
Syntra Antwerpen Vlaams Brabant Logo Digitaal RGB ai

Syntra AB

Vzw Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant (Syntra AB), voorziet in 3 lesplaatsen meer dan 500 opleidingen in meer dan 20 sectoren. Het volwassenonderwijs biedt je de kans je talenten aan te scherpen tot professionele vaardigheden, van modeontwerper, vastgoedmakelaar tot drupal developer. Syntra AB biedt niet alleen honderden lespakketten, maar ook heel wat verschillende opleidingsvormen. Naast avond- en dagcursussen vind je er ook opleidingen op maat, afgestemd op de noden van je bedrijf. Die stemmen onze docenten volledig af op de wensen van jouw bedrijf. En voor jongeren die werkplekleren verkiezen boven leren vanop de schoolbanken zijn er onze trajecten duaal leren en leertijd.
logo Syntra Bizz ai

Syntra Bizz

Wil je jouw bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de bedrijfsopleidingen op maat en de honderden kant-en-klare opleidingen van Syntra Bizz de oplossing voor jouw opleidingsvraagstuk. Je speelt in op wat je bedrijf, je organisatie én je medewerkers echt nodig hebben. Wij houden rekening met de competenties en doelstellingen van het bedrijf. Dit verhoogt de productiviteit en de rentabiliteit van jouw bedrijf.
tm standaardlogo web

THOMAS MORE

“Thomas More biedt in nauwe samenwerking met het werkveld zijn studenten een excellent professioneel hoger onderwijs aan, dat hen duurzaam voorbereidt op de arbeidsmarkt en de wereld van morgen. Ons onderwijs, ons praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek én onze dienstverlening zijn een motor voor regionale ontwikkeling en innovatie. We zijn een hogeschool die durft én inspireert, met veel vertrouwen in onze studenten, medewerkers én partners.”
UNIZO PROV A Logo positief

Unizo Provincie Antwerpen

UNIZO provincie Antwerpen is de grootste organisatie in de provincie voor zelfstandige ondernemers, KMO’s en vrije beroepen. Van starters tot KMO’s, staat UNIZO dicht bij de ondernemers. Dit is duidelijk in de regionale kantoren en de actieve betrokkenheid van onze ondernemers.
Original Uw Geldarchitect

Uw Geldarchitect

Uw Geldarchitect staat voor financiële coaching en begeleiding van ambitieuze (startende) ondernemers en beslissingsnemers. Uw Geldarchitect behandelt 6 pijlers (betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen , pensioenopbouw en beleggen, vastgoed en passief inkomen) waarbij we een privé- en zakelijk financieel huishoudingsplan opmaken dat BRUIKBAAR is. De financiële materie spreken we door met onze klant die eveneens een INZETBAAR praktisch stappenplan ontvangt met verbetersuggesties. Deze suggesties leiden dan op hun beurt naar een financieel TASTBARE meerwaarde. DOEL = financiële duidelijkheid brengen. Onze niche is volledig nieuw in de markt.
Logo V Sure trademark

V-Sure trademark of Vosschemie Benelux

Kennis en ervaring zijn de twee componenten waarmee V-Sure je bijstaat in jouw projecten Hoe gek, complex, klein of groot je idee ook is, wij helpen om jouw ideeën waar te maken door gebruik te maken van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Dat is waar V-Sure voor staat! Met meer dan 50 jaar knowhow en het meest complete assortiment van producten en systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen in de Benelux, ondersteunt V-Sure doe-het-zelvers en professionals.
Nieuw project

Van Mossel Ford Deprince Lier

De Van Mossel groep is een brede groep van mobiliteitsverschaffers met vooral concessiehouders, leasingmaatschappijen, carrosserieën en financiële diensten. We stellen ons netwerk en onze kennis dan ook graag open naar starters die meestal snel geconfronteerd worden met mobiliteitsvragen van personen of goederen. Daarnaast hebben we heel wat kennis in verkoop, prospecteren en netwerken.
VDAB logo donkerblauw CMYK

VDAB

Droom je op korte termijn van een eigen zaak, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? VDAB bekijkt samen met je de haalbaarheid en brengt je in contact met onze partners. Onmisbare info voor ondernemers in spe vind je op: https://www.vdab.be/ondernemer-worden.
Vedette Sport logo zwart rood

Vedette Sport

Vedette Sport is een lokale retailer, gespecialiseerd in het aanmeten van de juiste loopschoenen. Er gaat ook veel aandacht naar het adviseren van de juiste sportkledij en sportuitrusting. Daarnaast is er ook ruim een aanbod tennis, zwemmen en fitness in de winkel.
Vlajo logo transparant 300dpi

Vlajo

Via praktijk- en ervaringsgerichte programma’s, van in de kleuterklas tot aan de universiteit, wakkert Vlajo de ondernemingszin aan bij jongeren en krijgen ze de kans om belangrijke competenties in kaart te brengen en te ontwikkelen. Vlajo doet dit aan de hand van een 4D-pedagogisch plan, gebaseerd op de 4 pijlers van het ondernemerschap. Dromen, Durven, Doen en Doorzetten.
Voka logo Kamer van Koophandel Mechelen Kempen

VOKA

Als Vlaams netwerk van ondernemingen. vertegenwoordigt Voka meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen telt meer dan 2.900 leden en is één van de zes regionale Kamers van Koophandel. Via de gratis Voka Hotline helpen we bedrijven vooruit. Tegelijk houden we zo de vinger aan de pols en leggen we de juiste dossiers op de juiste tafels. Bedrijven ondersteunen in hun groei doen we met opleidingen, begeleidingstrajecten en lerende netwerken. Tijdens onze netwerkevents en in onze communities ondersteunt Voka ondernemers in het verstevigen van hun netwerk.
WinWinner logo HQ

WinWinner

WinWinner laat ondernemers en investeerders samen groeien. Ondernemers ervaren moeilijkheden bij traditionele financieringskanalen en investeerders vinden geen betrokken investeringskansen die renderen. Via ons FSMA-erkend crowdlendingplatform koppelen we de twee partijen aan elkaar.