Masterclass Duurzaam Ondernemen (vanaf september)

Twee enthousiaste ondernemers aan het woord die de masterclass reeds volgden:

โ€œNa het volgen van de opleiding noem ik mijzelf een duurzaamheidrealist. Hierdoor weet ik welke stappen ik kan zetten en kreeg ik bevestiging van wat we al doen.โ€

Milan Leyssens, verantwoordelijke aankoop Du Pont (handel, meubelmaatwerk & inrichtingen)

โ€œJe krijgt niet alleen kennis die er toe doet, maar vanuit de interactie met de andere bedrijven vond ik oplossingen en kunnen we impactvolle keuzes blijven makenโ€

Geert Schreyers, Technical lead / Architect One16 (software โ€“ oplossingen)

Op 21 mei werd in De Kwekerij toegelicht waarom het KdG – programma impactvol is. KdG koos er heel bewust voor om een masterclass rond Duurzaamheid op te zetten voor bedrijven. Hiermee wil KdG de opgebouwde kennis delen met KMOโ€™s om echte stappen te zetten binnen het thema. Vanuit kennis toepassingsgericht echt aan de slag gaan staat centraal. Na het doorlopen van het hele traject heb je een concreet plan van aanpak gemaakt.

Voor het eerst wordt de succesvolle masterclass niet alleen gegeven in de campus Groenplaats in hartje Antwerpen, maar komt ze op verplaatsing naar De Kwekerij Lier!

Kristien Govers lichtteย het programma toe. Ze wordt daarin bijgestaan door niemand minder dan Nina Maat, Founder van MUCE, het eerste pop-up museum over circulaire economie. Meer info over Kristien en Nina lees je hieronder.

Meer info over de experten aan het woord

@Portilog Kristien Govers

Kristien Govers (KdG โ€“ programmaverantwoordelijke masterclass duurzaam ondernemen)

Kristien werkt met grote bedrijven, KMOโ€™s en start-ups binnen business strategische vraagstukken. Sustainability is een uitdagend thema. Het begint met het begrijpen van de uitdaging en de verbinding met de bedrijfsvoering van vandaag. Naar bedrijven luisteren, mentoren en gidsen naar transformaties die goed verankerd zitten. Je bent als ondernemer niet alleen een strateeg en je bent vooral ook vaardig in change management, communicatie management, stakeholder management en wendbaar leiderschap. Kristien deelt haar ervaring uit het bedrijfsleven met een hands-on aanpak en authentieke manier van werken.

Nina Maat Muce

Nina Maat (Founder MUCE, het eerste pop-up museum over circulaire economie)

Vanuit haar overtuiging om de transitie naar een duurzame planeet te versnellen, richt Nina Maat zich op het opschalen van circulaire economie. Dit doet ze onder meer door culturele bruggen te bouwen. MUCE, het eerste pop-up museum over circulaire economie is hier een voorbeeld van.โ€ฏDaarmee haalde ze al meermaals de pers. Nina introduceert je in de basis van circulaire, regeneratieve economie en verheldert circulaire bedrijfsmodellen met behulp van een aantal heel concrete cases.

Data Masterclass najaar

Werksessies Basismodule in De Kwekerij, editie Lier, telkens van 16u00-19u00:

  • 24 september 2024 
  • 22 oktober 2024
  • 26 november 2024

Na iedere sessie is er 2 uur coaching voorzien in jouw onderneming!

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?