Zakelijk evenement organiseren in Lier? Ontdek onze zalen

Je wil een zakelijk evenement organiseren in Lier, maar je bent nog op zoek naar een locatie. Dan hebben we bij De Kwekerij Lier de perfecte oplossing! Of het nu gaat om een inspirerende workshop, een productieve brainstormsessie of een presentatie, onze polyvalente ruimtes zijn ontworpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. En voor lokale start-ups hebben we nog meer goed nieuws: we ondersteunen jouw groei met speciale tarieven. In dit artikel geven we je graag wat meer informatie over de mogelijkheden! 

Welke polyvalente ruimtes bieden we aan?

Het Lectoraat

Onze grootste ruimte, het Lectoraat, biedt alles wat je nodig hebt om een succesvol zakelijk evenement te organiseren. Met 207 mΒ² aan flexibele ruimte, audiovisuele apparatuur inclusief een krachtige projector, heldere luidsprekers, en alle benodigde presentatiemiddelen, kan je tot maar liefst 100 (of zelfs 130 met aangepaste inrichting) deelnemers verwelkomen. Het Lectoraat is de ideale keuze voor grotere bijeenkomsten waar ruimte en een vlotte, goed werkende technologie cruciaal zijn. 

De royale lichtinval in deze historische feestzaal, het mooi gerenoveerde parket en de plafondornamenten geven jouw event extra uitstraling. Het Lectoraat kan met de aanwezige designstoelen in conferentie-opstelling dienst doen. Op jouw aanvraag kunnen we ook partytafels ter beschikking stellen, zodat het Lectoraat kan worden omgetoverd tot een receptieruimte. 

Mobiele plantenbakken, kleurrijke zitpoefen en een vergaderbooth fungeren als ruimteverdelers om kleinere hoekjes te creΓ«ren voor aparte breakouts, discussies of workshops. 

De Accelier

Voor kleine tot middelgrote evenementen is onze Accelier-ruimte perfect. Deze ruimte heeft een omvang van 105 mΒ² en biedt ook geavanceerde audiovisuele ondersteuning. De Accelier is flexibel in te richten, waardoor het een ideale keuze is voor evenementen tot een 50-tal personen. 

In de Accelier staan standaard 3 grote ronde tafels die modulair zijn aan te passen in 6 kleinere tafeldelen. Ook hier kunnen partytafels ter beschikking gesteld worden op aanvraag. In de Accelier zijn een kitchenette met lange werktoog, spoelbak, koelkast en vaatwasmachine, ter beschikking. 

Beide ruimten zijn voorzien van de nieuwste technologie voor presentaties en interactieve sessies, inclusief HDMI- en Clickshare-aansluitingen. Zo garanderen we jou en jouw gasten een kwalitatieve ervaring.

grote zaal De Kwekerij Lier

Welke vergaderzalen bieden we aan?

Naast onze twee polyvalente zalen, bieden we ook twee kleinere vergaderzalen aan. De Inrichtende Macht heeft een oppervlakte van 45mΒ² en biedt ruimte aan 12 tot 15 personen. De Middenjury is met haar 31mΒ² wat kleiner, maar biedt net als De Inrichtende Macht ook een mobiele monitor voor presentaties met een groot display met hoge resolutie. Verder staan hier ook een whiteboard en flipchart ter beschikking. 

In tegenstelling tot de grote polyvalente zalen, is in de huurprijs van deze twee vergaderzalen ook gratis gebruik inbegrepen van ons koffiemachine (keuzemenu warme dranken) en de waterdispenser (plat en bruisend water).

Waarom een evenement organiseren bij De Kwekerij Lier?

Onze polyvalente zalen in onze historische gebouwen zijn prachtig, maar bij De Kwekerij Lier krijg je veel meer dan alleen een mooie plek om je evenement te organiseren. Je krijgt toegang tot een unieke omgeving die speciaal is ontworpen om creativiteit, samenwerking en professionele groei te stimuleren. Van de flexibele inrichtingsmogelijkheden tot de technologische ondersteuning, we zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Groot evenement bij De Kwekerij Lier

We bieden extra ondersteuning voor Lierse start-ups

De incubator De Kwekerij Lier heeft als doel Lierse ondernemers te ondersteunen. We geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap en willen daarom de groei van Lierse start-ups extra faciliteren. Lierse start-ups profiteren daarom van speciale tarieven voor de huur van onze prachtige polyvalente zalen. De Kwekerij Lier draagt zo, in opdracht van de stad Lier, haar steentje bij om de toegankelijkheid van professionele evenementenlocaties voor jonge bedrijven te vergroten en hen te helpen hun netwerk en zichtbaarheid in de regio te vergroten.

De perfecte plek voor een zakelijk evenement!

De Kwekerij Lier is dΓ© locatie om een workshop, vergadering of een ander zakelijk evenement te organiseren. Onze polyvalente ruimtes zijn uitgerust om een breed scala aan evenementen te faciliteren, met speciale ondersteuning voor onze lokale start-ups en onze partnerorganisaties. De Kwekerij Lier staat niet alleen garant voor prachtige en goed uitgeruste zalen, maar ook voor een creatieve en inspirerende omgeving. Kortom, de perfecte plek voor een zakelijk evenement!Β 

Wil je graag een evenement organiseren bij De Kwekerij Lier of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?