Vergaderen in Lier: Waar doe je dat?

Op zoek naar de perfecte plek in Lier om in een professioneel kader te kunnen vergaderen, ideeรซn uit te werken of te brainstormen met je zakelijke partners? Bij De Kwekerij Lier begrijpen we precies wat je nodig hebt. In dit artikel bespreken we graag waarom onze mooie stad Lier en de site van De Kwekerij Lier de ideale plek is voor jouw volgende vergadering!ย 

vergaderen in lier

Vergaderen bij De Kwekerij in Lier

Lier is niet zomaar een stad. Deze middelgrote stad heeft een prachtig historisch centrum en straalt gezelligheid uit. Lier wordt niet voor niets โ€œhet Brugge van de Kempenโ€ genoemd. Het is een broeinest van cultuur en bedrijvigheid, een plek waar het oude en het nieuwe samenkomen. 

Lier inspireert, dat is zeker. Het is dus ook de ideale plek om jezelf en je bedrijf te ontplooien, ideeรซn op te doen รฉn vergaderingen of meetings te organiseren. 

Bij De Kwekerij Lier weten we als geen ander wat onze mooie stad te bieden heeft voor ondernemers en bedrijven. Een goede vergaderruimte heeft meer nodig dan tafels en wat stoelen. Daarom hebben we gezorgd voor een site die volledig gericht is op de hedendaagse noden en behoeften van freelancers, start-ups en KMOโ€™s. 

Een vergadering organiseren in De Kwekerij Lier

De Kwekerij Lier biedt, naast coworking plaatsen, ook heel wat mogelijkheden aan voor de organisatie van vergaderingen in een professioneel kader. Wil je een vergadering of meeting organiseren bij De Kwekerij Lier? Dit is wat je mag verwachten:

  • Flexibel of modulair aan te passen zalen: Groot of klein, formeel of cosy. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben de perfecte ruimte voor jou en je team of je partners.
  • Technologie van de bovenste plank: High-speed Wi-Fi, mobiele monitors met een 65โ€ display met hoge 4K UHD resolutie, projectoren en projectiewanden (4,5 m projectiebreedte), kwalitatieve geluidsinstallaties, flipcharts en whiteboards, gemakkelijke aansluitingen voor laptops, design stoelen en tafels, partytafels,… In onze vergaderruimtes en polyvalente zalen is alles aanwezig dat je nodig hebt om je presentatie te laten schitteren en je vergadering of infosessie vlot te laten verlopen.
  • Centrale ligging: De Kwekerij-site ligt in hartje Lier en is dus steeds makkelijk bereikbaar. Het station van Lier bevindt zich op slechts 12 minuutjes wandelen van de site en de dichtstbijzijnde parking vind je op 2 minuten wandelafstand. 
  • Zakenpartners ontvangen in stijl: Koffie, thee, of iets sterkers? Onze koffiecorners staan voor kleine groepen gratis voor je klaar. Daarnaast vind je op onze site ook een heerlijke ontbijt- & lunchbar รฉn een gastronomisch restaurant. Zo kan je je zakelijke relaties of medewerkers steeds in alle luxe ontvangen. 
  • Gemakkelijk reserveren: Een vergader- of polyvalente zaal boeken verloopt snel en gemakkelijk via onze website. Check de beschikbaarheden via onze kalender en reserveer meteen! 
  • Een stimulerende en inspirerende sfeer: Onze vergaderzalen en polyvalente ruimtes zijn, net zoals onze cowork-plaatsen, niet alleen functioneel, maar ook ingericht om jouw creatief en zakelijk proces te stimuleren. In onze modern gerenoveerde historische gebouwen voel je de creativiteit en motivatie al zodra je binnenkomt!
  • Ondersteuning op maat: Heb je speciale wensen? Contacteer ons via de website en laat weten wat je nodig hebt. Ons team bekijkt graag met jou de mogelijkheden en staat klaar om te helpen.

Terwijl de stad Lier zorgt voor sfeer en inspiratie in de directe omgeving, zorgt De Kwekerij Lier voor de perfecte setting om ondernemers te ondersteunen en de organisatie van professionele en productieve vergaderingen vlot te laten verlopen. Of het nu gaat om het opzetten van een formele zakelijke bijeenkomst, een persmoment of een infosessie, of eerder een ontspannen brainstormsessie, onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen. 

Met onze state-of-the-art technologie, flexibele ruimte-indeling, en de ondersteuning van ons team, staan we klaar om je te verwelkomen in onze dynamische en stimulerende omgeving, waar elk gesprek, elke meeting of presentatie het potentieel heeft om iets groots te worden!

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een vergadering of een event bij De Kwekerij Lier in te richten of ben je benieuwd naar onze prachtige site in hartje Lier? Neem contact met ons op. We kijken alvast uit naar je komst!

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Ook een ruimte huren bij DE KWEKERIJ?